Offerte aanvragen & kleding bedrukken

Aanvragen vrijblijvende offerte :


U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor teamkleding. Eventueel kunnen wij ook de bedrukking voor u verzorgen voor een scherpe prijs! 

Heeft u een keuze kunnen maken voor wat betreft welk merk, welke artikelen , welke aantallen + een eventuele bedrukking?


stuur ons per mail deze informatie door en wij maken voor u een passende , scherpe offerte. (zet in de mail ook jouw gegevens (telefoonnummer) plus verder zoveel mogelijk informatie) zodat wij de offerte passend kunnen opstellen!


Punten waarmee u rekening mee moet houden: (bij bedrukte kleding)

  • Onze studio wenst de logo's in .AI, .EPS of .PDF te ontvangen. Deze kunnen ze namelijk direct gebruiken of bewerken voor de bedrukking. Vaak heeft diegene die over het drukwerk gaat bij de club het juiste bestand in zijn of haar bezit. Mocht u deze niet hebben, stuur dan door wat u wel heeft. Dan gaan we met u in overleg en kijken we wat de beste optie is.

Hoe gaat het precies in zijn werk?

  • Bepaal, al dan niet samen met ons, wat voor merk, soort bedrukking, gewenste kleur, maten, en aantallen u wilt bestellen.
  • We ontvangen van u een logo en overige info per mail. Wij maken aan de hand van deze informatie een scherpe offerte en een eventuele werktekening (als er bedrukking gewenst is)
  • Als de offerte en digitale opzet akkoord worden bevonden door u stellen we een orderbevestiging op.
  • Na goedkeuring van de orderbevestiging gaan we de order opstarten.
  • Standaard levertijd bedraagt ongeveer 1 tot 4 werkdagen voor onbedrukte kleding. Wilt u bedrukte kleding bestellen dan is de levertijd ca 1 tot 2 week.
  • Ben je voor het eerst klant dan leveren wij na vooruitbetaling. Vaste klanten kunnen op basis van achteraf betalen bestellen. (vraag ons naar de exacte voorwaarden)

Mocht u verder nog vragen hebben bel of mail gerust, we helpen u graag.