Retourneren artikelen teamweargigant

Op jouw aankoop in de webshop het herroepingsrecht van toepassing. Dit houdt in dat gedurende 14 dagen na ontvangst van de bestellingen artikelen geruild of geretourneerd kunnen worden. Let op, is het artikel bedrukt dan is dat niet mogelijk.

Heb je onverhoopt een ander artikel ontvangen dan op de pakbon staat of is het artikel beschadigd, neem dan contact op met onze klantenservice, bereikbaar op 038-422 50 70 of via info@bruinssportentextiel.nl.

Bestelling retourneren:

Indien je een artikel wilt retourneren, dan kun je deze terugsturen naar ons. Doe dit volgens onderstaand stappenplan. zodra wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, zal het aankoopbedrag van het teruggestort worden op het rekeningnummer waarvan de order in eerste instantie is betaald. Indien gewenst kun je nadat het artikel is teruggestuurd direct via de website het nieuwe artikel bestellen en opnieuw afrekenen. 

Hoe kan ik mijn zending terugsturen en hoe gaat de verwerking daarvan?

Stap 1:

Check de artikelen die retour gaan en stop deze in een doos.

Uiteraard mogen te retourneren producten niet gebruikt of gewassen zijn. De artikelen moeten zijn voorzien van alle labels en onbeschadigde verpakkingen.


Vergeet niet de pakbon toe te voegen aan de retourzending!


Reden van retour:

Op de voorzijde van de pakbon kun je bij de artikelen aangeven wat je retour wil sturen. Geef daarbij ook aan wat de reden is. 

Stap 2:

Stuur het pakket op naar dit adres:


Bruins Sport & Textiel BV

t.a.v. Retouren en klachten

Oude Vismarkt 4

8011 TB Zwolle

o.v.v. ordernummer


Vergeet niet het ordernummer te vermelden en bewaar het bewijs van retour sturen goed! Mocht er iets misgaan dan kan aan de hand van dit bewijs uitgezocht worden waar het pakket is gebleven.

Stap 3:

Na ontvangst van je retour door Bruins Sport & Textiel BV , meestal 2 á 3 dagen na jouw verzending, zullen wij deze intern verwerken. Op de eerst komende vrijdag na ontvangst van je retour zal het geld worden teruggestort op de rekening waarvan je in eerste instantie de order hebt betaald.


Indien je de bestelling hebt betaald met PayPal dan zal het geld op je Paypal account worden teruggestort.